sâmbătă, 4 decembrie 2010

TEHNOLOGII SECRETE SI PORTI STELARE

TEHNOLOGII SECRETE SI PORTI STELARE

Nenumărate secrete au fost si sunt ascunse oamenilor de rând. Iată coperta din “Un Adevăr Incomod”, al lui Al Gore, comparată cu ceea ce se întâmplă la nivel de galaxie. Este acesta un mesaj ascuns pe care fostul vicepresedinte de la Casa Albă îl dă omenirii, cu privire la ceea ce va urma? Se referă el la schimbările climaterice, ce au loc la nivelul tuturor planetelor din sistemul solar, pe măsură ce ne deplasăm în galaxie, către o zonă cu densitate energetică mult mai ridicată?
Fizica actuală face apel din ce în ce mai mult la geometria sacră, arătând că universul are forma unui dodecagon, asemănător unei mingi de fotbal. Nenumărate formatiuni geometrice, ce apar peste noapte în lanurile de grâu, mesaje codate de la fiinte inteligente superioare, ne prezintă desene ce arată clar modul cum apar aceste geometrii, în functie de vibratie si cum ADN-ul uman se va modifica de la două la douăsprezece spirale.
Richard Hoagland a demonstrat cum în toate planetele există o structură de dublu tetraedru, ca expresie a vibratiilor înghetate. Această structură nu este prezentă numai la Pământ, ci de exemplu, e în concordantă cu aranjarea petelor rosii ale lui Jupiter, cu zona întunecată de pe Neptun, sau cu lantul vulcanic de pe Marte. În afara realitătii noastre există o alta, paralelă, în care spatiul si timpul se inversează. Aceasta explică toate enigmele din fizica cuantică. O particulă aflată în realitatea noastră, denumită spatiu - timp, este fixă în timp, putându-se deplasa doar în spatiu. În lumea inversă, denumită timp-spatiu, ea este fixă în spatiu, dar se poate deplasa în timp.
Un experiment recent a arătat cum o moleculă formată din 60 de atomi de carbon, având o lătime de 1 nanometru, după reflexia de un perete, cu o grosime de 100 nanometri, se transformă din solid în energie pură. Materia pur si simplu dispare!
ADN-ul este o moleculă asemănătoare, care desfăsurată ar avea lungimea de peste un metru si jumătate si care se poate descompune în energie pură. Aceasta explică foarte bine principiul nonlocalitătii din fizica cuantică.
Fizicianul Dewey Larson a demonstrat că timpul este un domeniu tridimensional, existând un alt tărâm, unde timpul este extins.
Einstein a lansat idea de spatiu-timp continuum, presupunând că gravitatia apare ca urmare a afundării planetelor în această retea, curbând-o. Deci numai reteaua aceasta si ceea ce este deasupra reprezintă lumea în care trăim. Ce este însă dedesubt?
Pentru a ajunge dincolo este necesar să facem o gaură de vierme. Putem face analogia cu un măr, sau un torus, unde în interior se află realitatea spatiu-timp, iar în exterior timp-spatiu. În spatiu-timp avem 3 dimensiuni ale spatiului si una a timpului, de aceea ne putem deplasa în spatiu, în cele 3 direcii, însă suntem fixati în timp, în care nu ne putem deplasa, decât liniar, curgerea sa fiind asemenea unui rău. Pe de altă parte, în timp-spatiu ne putem misca în 3 dimensiuni ale timpului. Acesta este tărâmul viselor, planul astral, al experientelor paranormale, prin care se poate vedea viitorul si trecutul.
Însă pentru a ajunge în acest tărâm avem nevoie de o poartă stelară. Pământul are propriile sale porti stelare naturale, prin intermediul cărora se poate călători în timp. Acesta a fost motivul real al construirii monumentelor megalitice, cum ar fi cel de la Stonehenge, sau al piramidelor, în nici un caz ca loc de veci pentru un rege megaloman, cum încă mai cred unii.
În cartea sa “Cum Să Ne Activăm Perceptia Extrasenzorială”, Harold Sherman prezintă povestea prieteniei sale cu Watkins. În timp ce acesta din urmă efectua o expeditie în Antarctica, cei doi au mentinut un contact telepatic. După moartea lui Watkins, s-a constatat, prin citirea jurnalului său, că experientele si durerile fizice erau transmise prietenului său. Chiar si după moartea sa, Watkins a intrat în contact telepatic cu Sherman, spunându-i că totul se vede ca niste sfere concentrice, iar pentru a comunica, a trebuit să găsească un canal, ceea ce nu a fost tocmai usor.
I-a povestit despre chakre, că reprezintă diferite nivele ale sufletului, unde se petrec toate procesele constiente. Procesul de ridicare a energiei kundalini face ca aceste chakre să colapseze, în sfere concentrice, cu centrul în centrul creierului. Tot ce se întâmplă, se întâmplă în interiorul acestor sfere.
Însă în centrul creierului se afla glanda pineală, ce are forma unui con de brad. Vechile culturi se pare că aveau un respect deosebit pentru ea, căci o întâlnim în nenumărate texte, picturi si monumente. Sumerienii au făcut desene oamenilor Anunaki, care aveau în vârful coifurilor această formă, de con de brad. Osiris, zeul lumii subterane, din mitologia Egipteană, este prezentat arătând cum energia kundalini se urcă spre glanda pineala, punctul de întâlnire al tuturor energiilor. Când toate chakrele se mută în jurul capului, având în centru glanda pineală, putem avea acces la celălalt tărâm.
Zeul babilonian Thamus tine în mâna sa un con. În Hinduism, zeita distrugerii, Shiva are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un sarpe si desenul celui de al 3 lea ochi, în mijlocul fruntii. Zeul vinului, Bachus, este reprezentat tinând în mână un sceptru ce are în vârf un con. Alcoolul nu a fost denumit întâmplător si spirt, ci ca fiind legat de spirit, pentru că el are capacitatea de a deschide glanda pineală. Dionisus portarul lumii de dincolo, are în vârful lăncii tot un con.
În Matei 6.22 Isus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (atentie ochiul, adică al 3 lea ochi, nu ochii). Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul tău va fi luminat.” Credeti că toate acestea sunt simple întâmplări si cei în cauză nu stiau ce fac? Dacă încă vă mai îndoiti, iată încă ceva care ar trebui să vă dea foarte serios de gândi! În piata Vaticanului, în zona denumită Curtea Conului, cea mai mare statuie are forma unui con de brad. Lângă ea se află un sarcofag deschis, asemenea celui din Camera Regilor din marea piramidă.
Se stie că acesta este simbolul disparitiei mortii si a tranzitiei către viata spirituală. Si asta nu e totul. Lângă acestea se află un leu asemănător Sfinxului din Egipt, având la baza inscriptii cuneiforme. Care să fie oare legătura dintre crestinism si vechii egip Si neasteptat, iată că însusi papa are în vârful sceptrului său, bineînteles un con de brad! Desigur este deja prea mult ca toate acestea să fie simple coincidente. Este clar că ele reflectă vechi cunostinte, tinute în secret, cu străsnicie de-a lungul mileniilor, departe de cei multi.
Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandării constiintei si deschide accesul la toate cunostiintele universale. Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimisi de ochi, deci în prezenta întunericului. Ea emite apoi melatonină, o substantă care calmează sistemul nervos, înainte de culcare.
Stările de somn si visare sunt similare cu cea de meditatie, transă, hipnoză, sau experiente mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o altă substantă pe care glanda pineală o secretă, dând un ultim impuls în vederea deschiderii portii spirituale. Această substantă este aceeasi cu cea folosită în potiunile samanilor, fiind extrasă din plante ca, yopo, sau ayahuasca, în scopul de a face experiente de dilatare a timpului, călătorii în timp, călătorii în tărâmuri paranormale, întâlniri cu fiinte spirituale, etc.
În interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, datorită dietei gresite, fluorului din pasta de dinti, fluoritei din apă, sau băuturilor carbogazoase. Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezintă situatia când esti prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăiesti în întuneric, cum este cazul majoritătii oamenilor de pe Pământ.
Structura interioară a glandei este similară cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumită al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual. Ea lucrează asemenea unui televizor, furnizând imagini si sunete, alimentate de imaginatie. De aceea, atunci când închidem ochii încă mai putem vedea imagini, sau avem capacitatea de a vizualiza constient, folosindu-ne ochiul mintii.
Desigur, nu tot ce apare în creier este din cauza glandei pineale, doar când călătoresti în timp, când ai vise, aceasta făcându-se prin interfata dintre cele două lumi. În absenta luminii, în jurul glandei pineale se formează un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiatiile exterioare, din spatiu-timp, în scopul de a receptiona informatii din timp-spatiu. Înăuntrul său, se formează mici molecule de microclusteri, care se transformă în unde, permitând perceptia. Nu întâmplător glanda pineală are cea mai mare concentratie de sânge din corp, ci pentru că are nevoie de multă energie, pentru a se activa. În scopul de a-i usura deschiderea trebuie să devenim constienti si să ne acceptăm în totalitate, considerându-ne fiinte divine. Substante ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide fortat si de a-i accelera functionarea, însă câteodată, pot duce la blocarea ei, apărând dereglări. Halucinatiile apar ca urmare a lipsei de somn, când melatonina este secretată în timp ce esti treaz. Aceasta se întâmplă în cazul bolnavilor de schizofrenie.
Glanda pineală trebuie privită deci ca fiind o poartă hiperdimensională naturală
Studiul timpanului urechii, a arătat că pozitia acestuia este în unghi. După modelul său a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat în difuzoare holografice, obtinându-se un sunet holografic, similar cu o hologramă din lumină.
Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, după care se poate forma un tetraedru regulat, care atunci când stăm asezati cu fata în sus, are în centrul său, ce credeti? Glanda pineală.
Nu-i asa că natura este mai inteligentă decât cea mai fantastică imaginatie omenească?
Si ca o consecintă a acestei structuri geometrice, ce se formează la nivelul creierului, putem întelege în sfârsit mesajul ascuns, de secole, în simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar si anume ochiul din piramidă.
Desigur, acuma ne punem întrebarea dacă si cum am putea realiza un dispozitiv, bazat pe acest principiu? Sau dacă s-a realizat deja? În principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apă pură, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic si un mecanism pentru a îl acorda, apoi masina timpului ar fi pregătită pentru călătorii în lumile din timp-spatiu. Ca metodă de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV.
Nenumărate surse de informare credibile ne spun că guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvăluiri ascunse s-au făcut mai ales prin intermediul filmelor, asa zise stiintifico-fantastice, care în realitate au avut scopul de a pregăti constiinta umanitătii, pentru etapa următoare a evolutiei sale, în care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, în care omenirea, intrând în comunicatie cu o civilizatie din constelatia Vega, primeste planul de fabricare a unei astfel de masini, care este apoi realizată si testată. Se poate observa cum părtile componente sunt, rezervorul si inelele care, prin rotire cu o viteză foarte mare, creează scutul electromagnetic. În epava navei prăbusite la Roswell, în 1947, s-a găsit un cub capabil de a se deschide si a arăta viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidentiale din anii 2000 si 2004, ale lui George Bush. Biologul american Dan Burish a făcut dezvăluiri senzationale despre proiectul Majestic, în care timp de 10 ani a făcut studii secrete în microbiologie, în Aria 51, împreună cu o rasă de extraterestri, venită din viitor, care fiind originară de pe Pământ, a suferit niste dereglări genetice, ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc în anul 2012. El a refăcut genetic sământa originară, ce a stat la baza vietii pe Pământ si a observat cum se poate crea si modifica ADN-ul cu ajutorul vibratiilor. Filmul The Last Mimzy este o dezvăluire ascunsă a tehnologiei looking glas si a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care găsesc un cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostră de ADN, în vederea salvării acelei rase. În finalul filmului cubul crează o gaură de vierme, necesară călătoriei în timp. În decembrie 2006, însă, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare că ele pot influenta negativ transformările ce vor avea loc în anul 2012 si mai ales este vorba de inversarea axei polilor. Un lucru foarte interesant apărea atunci când ajungeau la anul 2012; totul devenea alb si nu erau capabili să mai vadă nimic. Totodată apărea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar si pe calculator. Dacă observatorul avea gânduri catastrofice, atunci vedea catastrofe si distrugerea Pământului.
Astfel au înteles că viitorul nu poate fi prevăzut cu adevărat cu nici un fel de dispozitiv, căci el este în continuă transformare, în functie de gândurile si emotiile oamenilor.
De aceea vreau să subliniez, foarte clar, pentru toată lumea, că tot acest bombardament de profetii catastrofice, începând cu cele din Biblie si continuând cu cele ale lui Nostradamus, babei Vanga si multe altele, care sunt astăzi la modă, nu trebuiesc luate în consideratie!
Fiecare din acesti profeti a văzut doar o probabilitate a viitorului, care a fost influentată de diverse polarităti ale constiintei universale si umane si interpretată de propria minte logica, în functie de gradul său de întelegere. Cum se vor petrece lucrurile cu adevărat nimeni nu poate spune cu precizie.
Viitorul se scrie de către noi în fiecare moment si depinde de noi dacă vom experimenta catastrofe naturale, războaie, sau vom face o tranzitie calmă, linistită spre Noua Lume. Dintr-o altă epava a unei nave extraterestre, în timpul celui de al doilea război mondial, au fost recuperate scaunul de pilotaj si ecranul de proiectie. Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor si anume, persoanei asezate în acest scaun, i se amplificau gândurile, transformându-le în realitate si era capabilă de a vedea în timp si spatiu. El functionează ca o interfată a constiintei, asemănător cu un amplificator psihic si era folosit în scopul propulsării navei prin puterea mentală. A fost denumit scaunul Montauk.Si iarăsi prin filme s-a dezvăluit existenta acesteitehnologii superavansate. În filmul Stargate colonelul O'neal foloseste scaunul străbunilor, în care puterea mentală îi este amplificată, fiind capabil să îndepărteze flota inamică, aruncând asupra ei globuri de foc. În filmul Minority Report, oameni, având puteri paranormale, asezati în scaune plutitoare, îi transmiteau lui Tom Cruise imaginile pe un ecran gazos. În filmul XMen, se foloseste un astfel de scaun pentru a-i depista pe mutantii dispăruti. În Total Recall, Arnold Schwartzeneger utilizează si el un scaun miraculos, pentru a călători pe Marte.
Cercetările făcute în viitor cu acest scaun au găsit că, după 21 decembrie 2012, graficul nu mai are forma sinusoidală, ci devine o linie dreaptă. Subiectii simteau în acel punct, un baraj energetic, pe care nu erau capabili să îl treacă, fiind respinsi cu brutalitate. În acelasi timp însă experimentau o expandare bruscă a constiintei, până la nivelul cosmic, în care nu mai există nici timp nici spatiu, putând fi orice, o galaxie, sau un atom si având acces la toate cunostiintele universale. Ciudat nu-i asa?
Tehnologia Portii Stelare, asemănătoare cu cea din filmul Stargate SG1, a fost realizată, după modelul celei rămase de la Atlantida, însă ulterior a fost îngropată sub gheata din Antarctica, pentru a nu permite unor entităti negative să distrugă Pământul.
O altă realizare tehnologică secretă este Jump Room, în care cel ce intră se trezeste instantaneu pe Marte, unde de altfel a fost realizată o bază, pentru evacuare, în caz de cataclisme. Cercetătorul rus Serghey Smeliakov, a avut ideea de a diviza spirala timpului din calendarul Mayasilor, la numărul de aur (1,618) care, după cum am mai spus este prezent peste tot în natură, în cresterea si dezvoltarea organismelor, precum si a galaxiilor. El a văzut că în punctele de diviziune au avut loc mari transformări istorice în evolutia umanitătii, cum ar fi ridicări sau prăbusiri de mari imperii, războaie, etc. Cu cât ne apropiem de anul 2012 succesiunea acestor puncte critice se accelerează, fiind unul în 2009, câteva în 2010, apoi vor avea loc la intervale de o lună, o săptămână, iar în ultimul an în fiecare zi!
Evolutia nefiind un proces liniar, ci unul exponential, în ultima etapă va avea loc un salt brusc, care practic ne va propulsa pe o altă treaptă de existentă, dezvoltându-ne toate abilitătile paranormale adormite. Practic, Pământul va trece printr-o poartă stelară si va intra în timpspatiu,având o nouă vibratie.
Teodor Rosca
Cu drag,
Laura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu