sâmbătă, 4 decembrie 2010

part.3- MUTAREA CONSTIINTEI PROPRII, CONSTIENT

                                              Mutarea constiintei proprii constient – part 3

                                                      Buna ziua tuturor celor prezenti.
 Continuam impreuna aceasta serie minunata, a ne readuce aminte cum mutam constiinta proprie, cum folosim propria energie in recreerea structurii originale a corpurilor energetice proprii.
       Astazi vom invata impreuna cum se respira constient din al ,,doilea corp fizic,, si invers. Va rugam constientizati centrul inimii sacre, constientizati sfera ,,eu sunt acum si aici,, in centrul corpului fizic original. Constientizam conexia celulei originale cu toate celulele corpului fizic, intram adanc in celule si ajungem in energia in care toate celulele sunt un intreg, toate celulele sunt o unitate.
           Corpul fizic unde sunteti acum incepe sa vibreze inalt, puterea proprie este activa si acum puteti spune ca sunteti intregi, inima sacra va permite sa simtiti, sa vedeti, sa constientizati ca voi sunteti stapanul – este reintoarcerea in casa sau templul vostru propriu din dimensiunea fizica. Sufletul sau divnitatea in corp fizic in unitate isi poate dirija constiinta oriunde alege folosind doar intentia proprie. Alegeti sa mutati constiinta in corpul energetic care este si inconjoara corpul fizic, faceti si invers: alegeti sa mutati constiinta constient in corpul fizic.
     Facem impreuna de cateva ori acesta mutare a constiintei. Este deosebit, prin practica ajungeti fiecare sa fiti in acum si aici permanent in ambele corpuri clipa de clipa.
      Facem impreuna o inspiratie in stalpul principal de energie in care aducem energia Spiritului si a Mamei Pamant- Bucurie in inima sacra, constintizam cum energeia in inima sacra este doar iubire neconditionata, expiram si conducem constient energia in toate celulele corpului fizic si conducem energia constient si in corpul energetic din jurul corpului fizic cu mutarea propriei constiinte. Cand conducem energia mutam si constiinta in acest corp energetic, unde constientizam aceasta banda ca grosime pana la 30 centimetri – tinem constient energia noastra proprie si constiinta doar in acest corp energetic cateva secunde. In acest mod putem simti energia fluida si trai experienta constiintei proprii. In acest moment suntem incarcati energetic.
           Urmatoarea inspiratie o facem constientizand cum tragem energia din acest ,,al doilea corp fizic – care este energetic,, in corpul original direct prin PIELE, prin meridianele energetice, prin toate chakrele, prin toate celulele fizice, prin ADN. Este o inspiratie prin care energia intra din toate directiile direct in corpul fizic, cu mutarea constiintei proprii. Exercitiul este o inspiratie si o mutare a constiintei, dintr-un corp in celalalt si invers.
            Fiti putin atenti: cand inspirati aveti energiile care intra in corpul fizic prin stalpul principal energetic, prin cap – sahasrara si jos – muladara, in acelasi moment cand inspirati aveti energiile care intra in corpul fizic din corpul energetic numit ,,al doilea corp fizic,,.
          Cand expirati voi eliberati energiile din corpul fizic (energii care sunt in plus ca lumina, energii pe care le depozitati si recreeati o rezerva la care aveti acces clipa de clipa, sunt energii apropiate in sensul vibrational de corpul fizic in acum si aici permanenet)  doar in corpul energetic din jurul corpului fizic.
           Al doilea corp fizic are rol de acumulator, transformator, catalizator intre energia corpului fizic al acestei vieti si energia corpului de lumina creeat din energia iubirii neconditioanate sau fotonica de frecventa inalta.  Acum expiram cu mutarea constiintei proprii in al ,,doilea corp fizic,,.Faceti acesta respiratie cu mutarea constiintei proprii dintr-un corp in altul pana cand sistemul energetic uman se deblocheaza si lucreaza ascultand energia voastra proprie. Aceasta respiratie va amplifica propria putere energetica, va intareste si va ridica vibrational pentru a sustine corpul fizic clipa de clipa in ascensiunea voastra.
Noi ,ca energie a Unitatii Constiintei Universale va binecuvantam din toata inima noastra, fiti iubire si readuceti lumina in viata voastra proprie si si a intregii creeatii in jurul voastru.
                                                      Multumim,
                                                 din inima Emanuel.

Un comentariu:

  1. Bati campii si consumi energie inutil...
    Ideea e ca nu stii mai nimic si reproduci in articol, mici chestii dintr-un intrag, care nu este mai mare decat o fraza.. De ce nu le spui oamenilor cum sa se smulga, da asta e cuvantul ,din corpul fizic ?
    Succes ..

    RăspundețiȘtergere