duminică, 5 decembrie 2010

part-5 MUTAREA CONSTIINTEI PROPRII CONSTIENT

Mutarea constiintei proprii constient – part 5

Buna ziua dragii nostri, ne reintalnim in aceasta minunata zi, continuand impreuna completarea ,,costumului energetic,,. Astazi finalizam prin recreerea constienta a primului corp de lumina cu energia iubirii neconditionate.
Va rugam sa va asezati intr-o pozitie fizica in care coloana este verticala si corpul fizic cat mai relaxat. Constientizam centrul inimii sacre, sfera ,,eu sunt,, si inspiram ambele energii pe stalpul central (energia spiritului ca unitate si energia Mamei Bucurii – Energia Pamantului pe care suntem acum).
Constientizam acumularea ambelor energii in sfera din centrul corpului fizic, expiram energia iubirii in culoare auriu cu mentinerea constiintei in centrul inimii sacre in celula de baza, prin toate celulele si ADN corpului fizic, prin toate celulele si ADN al doilea corp fizic, prin toate celulele si ADN corpului stelar, incepem recreerea energetica a corpului de lumina. Fcem inspiratie si expiratie cu vizualizare pana cand simtim si vedem particulele de lumina cum se regrupeaza si formeaza acest corp luminos, ca o banda ce inconjoara corpul stelar. Din clipa in care la-ti creat, incepeti sa va mutati constiinta pe cate un corp energetic separat. Vom lucra impreuna mutarea propriei constiinte constient in fiecare corp cu respiratie. Este foarte simplu. Inspiram ambele energii constienti in inima sacra si expiram cu mutarea constiintei energia iubirii proprii in al doilea corp fizic – energetic. Inspiram din al doilea corp in corpul fizic si cu inspiratia pe stalpul principal si mutam constiinta in corpul fizic.
Expiram si mutam constiinta in corpul stelar. Mentinem constiinta proprie in corpul stelar. Inspiram energetic din corpul stelar trecem energia prin corpul energetic si corpul fizic – in acelasi timp constienti si de inspiratia pe canalul central cu ambele energii, mutand constiinta dintr-un corp in altul. Expiram prin corpurile energetice si mutam constiinta in corpul de lumina, tinem constiinta cateva secunde aici. Inspiram din corpul de lumina, trecem energia prin toate corpurile energetice cu mutarea constiintei proprii, pana ajungem in corpul fizic si traim unitatea celulelor.
Trairea cu mutarea constiintei se face din inima sacra, cand incercati sa faceti exercitiul din mintea voastra veti ramane doar in corpul fizic la nivel de constiinta proprie si simt.
Acum dorim sa vedeti aceste corpuri ca o sfera in jurul corpului fizic, care are zona de centru in inima sacra, in prima celula originala ,,eu sunt,,. Sa vedeti corpul fizic inconjurat de cele 3 corpuri energetice pe care le-am recreeat impreuna si care vor redeveni cele 4 corpuri ale acestei vieti cu frecventa energetica a iubirii neconditionate. Aceste 4 corpuri in dimensiunea fizica va permite sa fiti constienti in orice dimensiune energetica voi alegeti sa mergeti, folosind intentia voastra si a constiintei voastre proprii. Este o alternativa pe care v-am prezentat-o in acest pas important aceea ce inseamna structura energetica origianala si proprie pentru fiecare dintre voi.
Aceasta reconstructie energetica in nivel universal, va permite intalnirile constiente cu fratii si surorile voastre din orice dimensiune voi alegeti, va permite si intalnirea fata in fata fizic, asa am ales noi toti in energie. Puteti fi in dimensiunea 5, 7, 12 …., oriunde alegeti constienti. Noi numim celula de baza centrul sufletului voastru, centrul sferei care sunteti, in centru este frecventa auriu, in exterior este o infinitate de frecvente multicolor energetice, care va permite conexii la care fiecare deocamdata doar viseaza. Visele acum redevin realitate, ne referim la visele minunate pe care fiecare le avem si alegem ca raiul fizic sa fie aici unde fiecare are corpul fizic propriu.
Noi, cei din Constiinta Unitatii Universale multumim din inima Creatorului iubirii neconditionate, din inima Emanuel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu