marți, 23 noiembrie 2010

DE CE CORPUL FIZIC INCA TRADUCE INCORPORAREA LUMINII PROPRII PRIN DURERE SI DISCONFORT, IN ASCENSIUNEA NOASTRA

 De ce corpul fizic inca traduce incorporarea luminii proprii prin durere si disconfort, in ascensiunea noastra.

Buna ziua dragii nostrii.
 Cu cat fiecare dintre noi respiram si incorporam mai multa lumina intreg sistemul energetic (toate corpurile noastre energetice) care noi suntem se remodeleaza, matricea revine pas cu pas acum si aici in original. In aceste momente fiecare isi readuce aminte de el sau ea constient ca divinitate simtind energia proprie cat energia universului cosmic in care noi toti una suntem.
    La fiecare inspiratie si expiratie constienta clipa de clipa readucem in corpul fizic si corpurile energetice lumina proprie (divinitatea care noi suntem). Aceste constientizari sunt normale si firesti, stim sa ne vindecam folosind intentia in trimiterea energiei fotonice sau a corpului de lumina in zonele afectate in care celulele fizice se autoregenereaza.
    Cand se produce autoregenerarea celulelor, corpul fizic poate sa traduca ca dureri, presiuni, sau disconfort. De ce face aceasta : datorita campului auric care in acele momente este extins prea mult (ne referim la cele 4 corpuri ale acestei vieti), se produce o interferenta cu energia celor din jurul nostru. Daca in energia celor din jurul noastru sunt aceste programe vechi in a traduce acesta lumina proprie in incorporare, se produce o absortie a programelor vechi si traducerea se face cu programe energetice care nu ne folosesc – noi numim aceasta o diminuare a simtului practic propriu in a simti propria energie. Deci corpul fizic traduce cum vrea el.
Voi ce faceti in aceste momente in care va simtiti dezechilibrati: in loc sa va asezati ca energie va turati sau va acelerati energia proprie prin miscari fizice, emotii, ganduri, invataturi primite din exterior sau extensiile voastre. Aceasta accelerare va da peste cap energetic si urmeaza o perioada in care lasati tot ceea ce stiti si fortat va asezati ca energie. Cel mai simplu si practic ramaneti conectati energetic in energia de acasa sau sursa centrala a iubirii neconditionate – asa va reveniti in cateva clipe traind clipa.
    Corpul fizic este creeatia noastra, este corpul in care matricea originala, celula de baza este prezenta de la inceput.
      In corpul fizic este incorporat corpul adamic sau corpul prim ca energie pe care noi il numim forma energetica adevarata, voi stiti ca in energie fiecare cand ne intalnim de multe ori va prezentati in forma energetica originala. In acest corp original fiecare traieste suta la suta ca prezenta si acum fiecare prin intentia voastra ati ales ca aceasta energie ,,eu sunt propriul creator,, sa o manifestati atat in corpul voastru fizic si viata fizica cat in viata multidimensionala.
     Rugamintea noastra cand aveti disconforturi fizice sau energetice, opriti-va cateva clipa in centrul pieptului voastru, in inima sacra – inspirati si expirati de cateva ori fara vreo intentie, fara a obtine ceva, fara a dirija energia proprie. Traiti propria experienta a vindecarii folosindu-va corpul energetic original fara vreo intentie pentru fizic – aveti incredere in energia acestui corp original care are constiinta creeatiei, viata nemuririi, adevarul universului in care toti una suntem.
             Noi cei prezenti multumim,
                    in iubire,  Emanuel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu