miercuri, 29 septembrie 2010

RELAXARE IN AL DOILEA CORP FIZIC

Fiecare, intins pe spate, cu capul pe perna. Rugam pe fiecare sa va intindeti corpul fizic , sa va gasiti o pozitie confortabila, mainile pe langa corp, daca se poate cu palmele in sus.
Constientizam centrul pieptului, inima sacra, ne mutam toata atentia aici, in spatele glandei timus, pentru a simti intreg corpul fizic, din varful capului, pana in varful picioarelor.
Frecventa energetica a corpului fizic creste odata cu frecventa energetica a Terrei, este o tendinta de a dormi mai putin, dar in acelasi timp prea multa acumulare in corpul fizic poate sa aduca tensiune, blocaje sau anumite dureri.
Simtim corpul fizic intreg. Vizualizam in jurul corpului fizic al doilea corp fizic pentru ca aici este locul lui, ceea ce este numit dublu eteric corect este  al doilea corp fizic. Vizualizati-l 30 cm in jurul corpului fizic, in jurul picioarelor, mainilor, capului. Facem inspiratia-expiratia foarte usor, reglam ritmul inspiratiei-expiratiei usor, usor, oprim constient si prin intentie emotiile, gandurile , orice informatie care ne vine, mutam intrega atentie in acest al doilea corp fizic. Toata atentia noastra, toata prezenta noastra energetica o mutam aici si ramanem aici, constient, bineinteles ca vom fi constienti si in corp fizic si in al doilea corp fizic care este energetic asa cum am zis, 30 cm in jurul corpului fizic.
Fiecare sa ramana aici si acum constient. Corpul fizic foarte relaxat. Relaxam total corpul fizic, ne extindem constiinta noastra ca simt si vizualizare in jurul corpului fizic 30 cm roata, roata. Ritmul respiratiei usor, usor, scade, la inceput se obtine o senzatie ca si cum te scurgi, te latesti in toate partile corpului fizic.
Alegem ca fiecare sa fim prezent , constient, in acest al doilea corp fizic. Vom ramane aici cateva minute, sa nu adormiti! Pastram memoria deschisa si permanent suntem constienti de noi, ca divinitate, facem acest exercitiu simplu. Lasam corpul fizic in pace.
Mutam intreaga atentie in acest al doilea corp fizic. Nu comunicati cu nimeni! Noi multumim din totata inima. Si asa este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu