miercuri, 29 septembrie 2010

CREAREA CORPULUI DE LUMINA

        Ne conectam constienti in inima noastra sacra, in centrul pieptului, in spatele glandei timus.
         Buna seara tuturor, in aceasta seara minunata din zona Iasului. Cinci divinitati prezente in aceasta camera, care este templu a energiei inimii, a energiei Christice, creat din inima fiecaruia din toti cei prezenti, toti inseamna cei care lucram in fiecare seara, in aceasta camera, impreuna cu noi, ca Echipa din Lumina si Iubire, impreuna cu energia spiritului, energia de Acasa si energia Terei.
       Suntem constienti fiecare in energia Eu sunt, acum si aici in prezent, in toate celulele corpului fizic, in toate celulele corpului emotional, in toate celulele corpului mental, in toate celulele corpului spiritual. Impreuna am ales sa mergem pe Calea Inimii fiecare dintre noi, in propria energie, si propria structura energetica ca divinitate prezenta si toti, impreuna , o singura energie, o singura divinitate, asemenea, pe Calea Inimii.
    Conectati constient in Spirit, in energia de Acasa, pe propria raza, inspiram energia Auriu in stalpul central, o aducem in inima sacra, in sfera care noi suntem, constientizam acumularea energiei Christice, expiram, ne impamantam in centrul Terrei, prin stalpul central ducem energia pana in centrul Terrei.
     Constientizam energia de Acasa, inima sacra care noi suntem si energia Terrei in centrul Terrei, o singura energie, energia iubirii neconditionate.
      Inspiram ambele energii de Acasa si din centrul inimii, extindem aceasta energie in cele 4 corpuri principale. Deschidem aceste corpuri, deschidem toate celulele  acestor corpuri , deschidem memoria celulelor si permitem ca energia sa intre in nucleu, in ADN-ul nostru, in cele 12 spirale ADN, si avem intentia sa deschidem aceste 12 spirale ADN pas cu pas, in asa fel incat cele 4 corpuri si in special corpul fizic sa reziste amperajului energiei, amperajului energiei corp de lumina, extindem energia si constientizam cum ea trece din corp in corp.
        Mai inspiram odata ambele energii, absorbim toate chakrele electrice si toate chakrele magnetice, constientizam cum ele se aduna in jurul inimii sacre, folosim vizualizarea ca instrument, dam comanda ca aceste chakre sa fie absorbite in inima sacra si extindem energia din centrul inimii in toate cele 4 corpuri, fizic, energetic, emotional, mental, spiritual. Facem extensia constient, cand ajungem in marginea corpului spiritual, dam comanda ca intreaga noastra energie sa se reintoarca in noi insine, acum, aici si dam comanda ca toate cele 4 corpuri sa fie un singur corp, corpul de Lumina pe care noi il avem, l-am inspirat prin stalpul central, il creem, corect il recreem in corpul fizic si in jurul corpului fizic, ca sfera cat intindem mainile energetice lateral , in fata, in spate , sus, jos.
       Folosim mainile energetice, mainile energetice verifica sfera care noi suntem, fiecare individual, este foarte important a simti, a vedea, energia corpului de Lumina.
    Mai inspiram odata ambele energii, extindem stalpul central cat sa cuprinda sfera de Lumina. In acest mod am creat propriul nostru spatiu energetic, avem ca zone de reper centrul inimii, sfera corp de Lumina, stalpul energetic principal. Constientizam cu mainile energetice stalpul principal.
     Propria energie inseamna fiecare este in energia de Acasa, energia proprie a divinitatii prezente. Eu sunt pentru mine, fiecare eu sunt pentru el sau ea insasi.
   In acest mod fiecare este in propria energie, este stapanul sau , este un Dumnezeu pentru el sau ea insasi. Din acest moment etapa bi-pol s-a incheiat, fiecare este un creator in conexie continua in Spirit , in energia de Acasa si in centrul Terrei.
          Ne conectam in continuare, inspiram energia de Acasa prin stalpul central in inima sacra, constientizam acumularea aici. Coboram pe stalpul central energia si cand ajungem in zona bazinului unde era a doua chakra, svadisthana, dam drumul la energie prin stalpii secundari din picioare, ea coboara si iese prin calcai, chakrele din calcai, creem radacinile energetic, ne conectam in energia apei vii a Terrei, care are aceeasi structura energetica cu cele 4 corpuri ale acestei  vieti. Principalul alimentator de energie este apa vie a Terrei plus energia noastra ca divinitate prezenta.
       Mai inspiram odata , constientizam, vizualizam , simtim aceasta impamantare puternic , folosim aceasta impamantare pentru cele 4 corpuri .
    Inspiram energia apei vii prin radacinile energetice, tragem prin chakra calcaiului , prin stalpii secundari, care sunt prin picioare, ea se aduna in zona bazinului , zona unde este poarta vietii pentru aceasta viata, o ridicam prin noi, trecem prin noi, o ducem deasupra capului, unde se termina cea de-a 13-a chakra,  aici permitem polarizarea acestei energii, tinem un pic inspiratia, cand expiram permitem ca energia polarizata sa intre in corpul fizic, in tot corpul fizic si in corpul energetic extern corpului fizic. Facem 2-3 inspiratii si expiratii, lasam mainile libere, degetele de la maini libere, ne conectam prin intentie la cele 12 meridiane fizic si energetic ale Terrei, permitem sa facem aceasta conexie pentru un bun schimb energetic intre noi si Terra, ca divinitate vie, prezenta in viata noastra, fizica si energetica. 
      Activam micul circuit celest, inspiram pe nas, ducem energia la doua degete sub buric, o acumulam aici, facem 2-3 inspiratii fizice, am inspirat, am depozitat energia sub buric, locatia a doua chakra , expiram, dam drumul la energie in jos, pe meridianul conceptiei, trecem prin intentie zona anusului, o urcam pe coloana, prin mijloc, limba o tinem in cerul gurii, aici se face conexia intre meridianul guvernator cel de pe spatele corpului fizic si meridianul conceptiei, cel de pe fata, centru fizic, coboram si ajungem in zona ombilicului. Acesta este micul circuit celest. Il facem de cateva ori fiecare.
    Micul circuit celest are rolul de distributie energetica intre cele 12 meridiane energetice, de compensare energetica, un bun echilibru al energiei interne-externe, al energiei yn-yang, adica 50-50%.
        Calea Inimii sacre inseamna 50 yin, 50 yang, ca sa ajungi aici, exista o singura energie, care se cheama energia iubirii neconditionate, energia fotonica, christica, energia corp de Lumina cu frecventa de culoare auriu.
          Mai facem o conexie, corp fizic cristal , ne conectam la toate cristalele care sunt active in interiorul Terrei si in exteriorul Terrei, cristalele de Lumina si de iubire precum cristalele pe care noi le purtam, cele care sunt in aceasta camera, cele pe care noi le folosim in activitatile zilnice. Permitem aceasta conexie sa fie facuta prin inima sacra. In acest moment, fiecare este in energia lui sau a ei proprie.Suntem o echipa aici, in viata fizica, inspiram ambele energii de Acasa si din Terra, , deschidem inima sacra, extindem corpul de Lumina sa ne cuprinda pe noi toti, cei prezenti in aceasta camera, o sfera care sa ne cuprinda pe noi toti. In acest mod, energia celor cere sunt  prezenti fizic se armonizeaza. Mai inspiram odata si extindem stalpul central, deci pana in acest moment, avem o structura energetica proprie individuala ca divinitate pe Pamant, fiecare, o structura energetica proprie ca divinitate grup, entitatile fizice prezente in aceasta camera cu energia proprie, in acest mod fiecare are puterea sa-si pastreze individualitatea, propriile decizii, propriile actiuni.
         In energia de grup, energia de grup este un mare avantaj, cand cei prezenti aleg aceasta, aleg sa faca impreuna ceva, o afacere, o meditatie , sa locuiasca impreuna.
         Continuam inca o extensie, asa cum am facut si aseara, inspiram , deschidem inima mare, creem o sfera, mare, mare, mare, fiecare dintre cei prezenti  poate sa cheme cu permisiunea divinitatilor pe cei pe care ei aleg, frati , surori, parinti, copiii, in aceasta a treia extensie pentru a fi in energie cu noi, lasam un minut ca fiecare sa lucreze, strigam prenumele celor pe care noi alegem impreuna cu ei sa fie in aceasta seara intr-o energie comuna. Chemam energia Pamantului, o asezam in mijlocul nostru sa fie una cu noi si noi una cu el.
          Invocam energia Terrei, a tuturor mineralelor si cristalelor, a florilor, arborilor, animalelor, insectelor, umanilor, ingerilor, arhanghelilor, serafimi si heruvimi, tronuri, fratii si surorile noastre din dimensiunile familiilor noastre spirituale extraterestre, civilizatia din Lyra, energia lui Isus, a lui Maria, intrega Creatie sa fie prezenta aici, ca energie a Luminii si Iubirii.  Noi suntem prezenti, in aceasta seara , aici, toti, pentru a fi o singura energie si am ales ca fiecare sa-si pastreze particularul , cum numim noi individual in propria raza in viata fizica, in corpul sau fizic si energetic, pe acest pamant fizic.
        In acest mod, fiecare are puterea sa aleaga Calea Inimii si tot ceea ce el sau ea vrea sa faca in aceasta viata fizic si multidimensional. Noi multumim acum aici si pentru totdeauna, si asa este.

Un comentariu:

  1. Zeama de Ch@ko$ in triplu perplex licaririlor lacrimoshe .
    \/ă dau ?e: 1ZeCe Icon0Cl4s,Tic,
    & ·-nca Un Unzece Piulitrizatilor Pentru k v-atzi dat voie sa (devenitzi ¼.0uåº mai Zei-k-IezIi celeilalte turmentate oitze ratacitoare de verdeatza ce dupa de dupa gard se vede mai vie ) $©aDÈM 4º dintre ce mai e din ³!mE~N-W·-S ud F!$$$U E ExAct ->n "N1M!c" <-ncă Nefăcut (NU năSCUT?) in PAPA "N!m!|<" , lesinand de vorbe şi "cuV4n7" d3-a74ta Zb!erat |)3 D!~p3RARE ca-i iese tot nimicul ceL D-!nTâi, protoprostu eronat, prin speranţă-n7âmplăT0R să-i I4~>( F4T4`. CRED C-ANVĂŢAT CĂ ASTEA AU ~4MÎNŢă De*.
    Cred ca vrajeala mea i-a convins de ce nu se mai credEA!

    RăspundețiȘtergere