duminică, 12 februarie 2012

Sferele de lumina - care apar in poze

. Multumesc, asemeni tuturor celor care au redeschis aceasta minunata vibratie ,,sferele de lumina,,. Dragilor, sferele de lumina sunt dintotdeauna prezente in acest acum si aici permanent. Sunt intr-o infinitate de culori si frecvente de energie vie, asa se vede dintotdeauna.
        Fiecare suflet in corp fizic are de la cateva sfere la mii de sfere in jurul lui – cine sta sa le numere?Unele sunt din echipa personala, unele vin si pleaca – este munca in echipa. Si toate acestea, aici la cota ,,zero,, adica in zona de multidimensionalitate activa.
         Pamanul este o fiinta multidimensionala vie asa cum este fiecare suflet viu. Sferele de lumina nu sunt asezate pe straturi ca o vedere apar pe fotografii – oare? Din totdeauna ies in poze – unii au cautat sa spuna ca sunt poze modificate (cei care aveti astfel de poze si le-ati aratat altor ,,prieteni,, n-ati fost bagati in seama) , altii nu au vrut sa accepte ca exista asa ceva, altii au refuzat ca sferele de lumina sunt prezente acum si aici permanent si multe astfel de povesti. Informatiile despre sferele de lumina si prezenta lor permanenta a fost permanent modificata in defavoarea vietii in corp fizic pe acest pamant.
   Va dam un exemplu: foarte multi vor sa vada ingerii cu multe aripi, foarte frumosi, inalti si astfel de alegeri ale vederii  ,,doar in capul lor stiute – adica in glanda hipofiza,, - dar ingerii sunt sfere.
    Fiecare ,,copil,, vede sferele de lumina – se joaca cu sferele de lumina – invata impreuna cu sferele de lumina……………trairea este in inima sau divinitatea ,,sfera,,.
     Ingerii si toate energiile inalte care voi sunteti aratati ,,SFERE VIU COLORATE,,. Este minunt cine traieste aceasta experienta constient. Sferele de lumina se desfac si voi le traduceti folosind simturile in aceste moduri: apar in imagini pe care voi le puteti traduce constienti (sau alte simturi active in corp fizic) – raportata la o cunoastere constienta din exterior.
     Datorita desenelor : cum sunt ingerii  ca pictura. Un exemplu: foarte multi cand au vazut sferele de lumina nu au vrut sa accepte ca sunt ingeri.  Ingeri din lumina la cate metode au apelat? ca ,,ingerii in corp fizic sa-I bage in seama. Doar ei stiu: - ,,adica noi toti cei prezenti in corp fizic,,. Sferele de lumina sunt foarte vii, fiecare dintre voi aveti permanent in jurul vostru foarte multe sfere viu colorate si marimi diverse.
       Imi aduc aminte la un curs prin tara: eram in picioare fizic, explicam despre aura umana. Au fost cateva momente in care: din cauza extensiei energetice si frecventei inalte n-am mai simtit propriul corp fizic. M-am oprit o secunda cautand constient sa ma sprijin de ceva fizic - ,,corpul meu fizic imi spunea ca o sa cada jos,,.Uitandu-ma mai atent, in urmatoarele clipe foarte multe sfere aurii mi-au inconjurat tot corpul fizic, pur si simplu imi sustineau propriul corp fizic pentru a-mi face munca in continunare. Am foarte multe astfel de ,,povesti adevarate,, asa cum fiecare dintre voi aveti ,,povestile voastre adevarate,, in viata voastra cu sferele de lumina.
Sferele de lumina sunt in jurul fiecarei forme de viata, nu conteaza neaparat zona fizica – in sensul de istorie, sferele de lumina sunt oriunde este necesara energia vietii.
Credeti ca exista uitare cand intri in acel cop fizic mic - ,,atunci cand se taie cordonul ombilical si sfera intra in corpul fizic,, - exista alegerea constienta a sferei sau divinitatii ca: ,,o etapa divinitatea  in corp fizic sa isi constientizeze experienta umana – adica cea in propriul corp fizic,,. In clipa in care divinitatea se accepta total TRAIND EXPERIENTA UNITATII ca ,,spirit in corp fizic,, tot acest ,,PRAF IN OCHI,, sau iluzie, sau voaluri dispar si constiinta este foarte clara – este acasa.
    Sferele de lumina sunt dintotdeauna prezente si fiecare dintre noi este ,,o sfera de lumina vie,,.
 Noi multumim, in iubire, Emanuel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu