sâmbătă, 4 decembrie 2010

part.4 - MUTAREA CONSTIINTEI PROPRII, CONSTIENT, CREEREA CORPULUI ENERGETIC STELAR

Muatarea constiintei proprii constient – part 4

Creerea corpului energetic stelar.

In costumul energetic cel de al doilea corp energetic este corpul stelar. Enegia fotonica pe care noi o inspiram are ,,o frecventa,, a tot ceea ce inseamna creatie si univers fizic - care include toate frecventele in care spiritul traieste si se manifesta in substanta fizica. Tot ceea ce este fizic absoarbe lumina si iubire, aspectul sau aspectele particulare unei creatii fizice sunt la nivel individual.
Orice substanta fizica are cel putin o emisie de energie particulara, sau o plaja vibrationala particulara.
Cei din galaxia Lira si toti galacticii prezenti din marile galaxii – din laboratoarele geneticii universale, explica cum corpul fizic prin miliardele de celule are capacitatea conexiilor energetice subtile, este necesara activarea energiilor si creerea a ceea ce vom numi ,,corp stelar,,. Este un corp energetic care ne permite folosind constiinta noastra ca unitate sa interactionam energetic, chiar fata in fata in functie de cum noi ne modulam frecventa energetica proprie cand traim in inima sacra in corpul fizic propriu.
Acest corp este un corp multidimensional care o data creat moduleaza frecventele energetice prin alegerile noastre, ajutandu-ne sa traducem prin simturile noastre, contactele cu energiile din intreaga creatie fizica pe care deja le avem fiecare dintre noi.
Va rugam asezati-va confortabil, sa aveti coloana vertebrala dreapta si corpul fizic relaxat – este foarte important corpul fizic sa fie relaxat pentru ca, constiinta voastra sa se poata muta si extinde in acum si aici permanent. Constientizam spiritul ca sfera de energie, constientizam sfera ,,eu sunt,, din centrul pieptului fizic, constientizam sfera Mamei Pamant-Bucurie si stalpul principal energetic care uneste toate aceste trei sfere, aceste 3 sfere vedeti-le in culoare auriu. Inspiram ambele energii, le adunam in inima sacra constientizand centrul inimii sacre ca o celula originala – si asa este. Expiram in toate celulele corpului fizic, comandam celulelor proprii sa lucreze ca unitate pastrand centru de comanda in celula originala a inimii sacre. Centrul de comanda in inima sacra pastrat constient, ne permite sa modulam propria frecventa energetica prin alegerile noastre proprii, sa intram intr-o energie sau sa iesim constienti si cu memoria in constient activa, ca observator sau ca cocreator cand facem aceasta. Mai facem o inspiratie a ambelor energii in inima sacra, expiram energia prin toate celulele corpului fizic, trecem in ,,al doile corp fizic,, mutand constiinta si ramanem cateva secunde in acest corp energetic. Inspiram si expiram in continuare in aceste 2 corpuri energetice in armonizarea noastra ca energie, pana cand iesim din simturile fizice, emotii, ganduri, spiritualitate exterioara. Simtiti unitatea in cele 2 corpuri energetice, simtiti cum aceste corpuri energetice sunt usoare, sunteti constienti aici si acum. Mai facem o inspiratie a ambelor energii in inima sacra si avem intentia ca energia iubirii care fiecare este sa se conecteze in toata creatia fizica, ca universuri fizice, in tot ceea ce este lumina si iubire, indiferent ca este planeta, stea, asteroid sau alte frecvente de lumina.
Vedeti aceasta infinitate de firisoare aurii care pleaca din inima voastra sacra, asa cum voi sunteti ca sfera in toate directiile, permiteti aceste conexii si aveti incredere in energia voastra proprie.
Conexiile s-au realizat, echipele galactice prezente cu fiecare dintre voi stiu ce sa faca, va sustin in conexiile voastre si verifica foarte atent frecventa voastra energetica.
Am dori sa simtiti, sa vedeti contienti acesta mare lucrare, pentru ca fiecare dintre voi sa recreeze ,,corpul stelar,,. Acum inspirati prin aceste infinite firisoare aurii lumina si iubirea acestor minunate creatii fizice. Inspirati si constientizati cum lumina pecare voi o aduceti se depoziteaza in jurul celui de al doilea corp fizic ca energie in particule asa cum este energia fotonica pe care o inspirati in fiecare clipa. Inspiram fiecare cateva minute pana cand voi simtiti si vedeti cum acest corp stelar are un contur in jur 20 -30 de centimentri ca masura fizica, cum numiti voi pe pamant.
Fiecare fir auriu este direct conectat in inima voastra sacra, prin centru de comanda situat aici, cand doriti sa va deconectati de o lumina va puteti deconecta, cand doriti sa va conectati – va puteti reconecta constient. Totul este o alegere si o responsabilitate constienta pentru fiecare dintre voi. In clipa crearii acestui corp pastrati constiinta in acest corp energetic. Asa simtiti, vedeti, traiti experientele proprii. In clipa in care intervine mintea, emotia, spiritualitatea externa –( datele si invataturile care nu va apartin voua, corpul spirirual are o mare predominanta de invataturi false, in sensul exterior si fals, paralel cu energia cristica sau iubirea neconditionata universal , invataturi exterioare pe care fiecare le-a asimilat cand eram in energie predominant feminina sau masculina) constiinta voastra automat ajunge in corpul fizic propriu.
Pana acum am invatat sa mutam constiinta in 3 corpuri: fizic, al doilea corp fizic – energetic bineinteles, corpul stelar. Invatati constient prin practica proprie sa mutati constiinta proprie in fiecare corp separat, puteti lua cate 2 corpuri, sa traiti in aceste 3 corpuri constient. Aveti capacitatea multidimensioanala, multidimensional inseamna a muta, a fixa constiinta, a trai ca, constiinta unde voi alegeti.
Sunteti pregatiti pentru a muta propria constiinta in 5 dimensiuni si a lucra in acest acum si aici in 5 dimensiuni in aceeasi clipa, traind in propriul corp fizic sau frecvente energetice in acum si aici, si sa faceti lucrul voastru, sa cititi datele, sa transmiteti date, sa vindecati, sa creati sau sa aduceti tehnologie energetica si fizica pentru acest Pamant.
Noi multumim, energia unitatii constiintei universale,
din inima ,
Emanuel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu