vineri, 3 decembrie 2010

MUTAREA CONSTIINTEI PROPRII, CONSTIENT - part.2

                                            Mutarea constiintei proprii constient -  part 2

       Buna seara dragii nostri, am revenit impreuna in constientizarea si folosirea constienta a celui de al doilea corp fizic.
 In prima parte a transmisiei l-am creat impreuna in sensul constientizarii corpului energetic numit pana acum, primul dublu eteric in functiile structurii energetice umane, permitand contiintei care suntem ca energie a iubirii neconditionate folosirea in favoarea noastra proprie.
  Acest ,,al doilea corp fizic este cunoscut inca de pe vremea lemurienilor cand datorita oscilatiilor energetice pe terra, puteau proteja corpul fizic original folosind direct constiinta in favoarea lor, in sensul in care noi atunci stiam si foloseam foarte bine energetica umana originala, si nu permiteam energiilor straine sa intre in corpul fizic original.
  Orice energie originala are capacitatea in a-si pastra propria energie ca putere proprie, ca autoregenerare, ca folosire a latentelor proprii in favoarea sa, bineinteles in acord direct cu intreg universul iubirii neconditionate.
 In perioada lemuriana noi, asemeni stiam ca urma o perioada in care vom trai in cele 4 corpuri separate, si eficienta noastra in viata fizica este de scurata durata.
  Creatorii geneticii energetice au pastrat matricea originala, care, acum prin acordul ,,divinitatilor unitatii,, redeschid acesta recunoastere in propria energie in acum si aici permanent. Fiecare suntem rugati sa contribuim in redescoperirea energeticii originale pentru a fi creator in propria viata fizica si multidimensionala.
 Voi stiti ca Isus a avut 5 corpuri fizice, unul este original celelalte sunt recreate din energia proprie. In acest mod cei care va readuceti aminte cand a fost pe terra in corp fizic avea capacitatea de a fi in mai multe locuri fizice in acelasi moment.
       Sai Baba are mai multe corpuri fizice create din propria energie.     Fiecare invatator de lumina a avut acces constient in aceasta tehnologie energetica. Si acum sunt divinitati care au mai multe corpuri fizice create din propria energie si traiesc pe terra si se intalnesc cu noi.
  Vom explica cat putem in detaliu, ca fiecare sa inteleaga ce se petrece in acest al doilea corp fizic. Fiecare dintre voi vrea sa traiasca direct in corpul de lumina. Este foarte bine aceasta, dar pana cand cele 12 spirale ADN de baza, inca se lucreaza in deschiderea lor si functionalitatea lor maxim, este bine ca fiecare sa-si recreeze in primul dublu eteric acest al doilea corp fizic.    Cu cat fiecare incorporam mai multa lumina din spirit, cu atat corpul fizic este umplut cu energie a iubirii neconditionate sau energie fotonica. Aceasta umplere cand este fortat facut sistemul energetic fizic sufera.
       La o citire energetica pe tera in aceste clipe, doar 10 la suta sunt constienti si au o baza a cunoasterii proprii despre energetica umana sau energetica corpurilor energetice direct in inima lor. Majoritatea au aceasta cunoastere in mentalul lor sau emotionalul lor.
  Este bine si asa, ati putea spune la ce va foloseste prea multe date despre corpurile voastre energetice. Asa ganditi voi, parerea noastra de aici din laboratoarele geneticii umane si universale din civilizatia Lira de exemplu este alta.
  Invatati sa va decuplati constient, adica mutati constiinta constient din subconstientul colectiv al Terei si conectati-va in spirit ca unitate, pentru a va reintregi datele necesare voua pentru a face acest salt cuantic cu tot cu corp fizic. Maestrii energetici din Tai –chi, ascetii, vindecatorii in energia noua sau cuantica, cei care fac chanel, intradevar sunt ajutati sa-si recreeze acest al doilea corp fizic si toti cei care traiesc constient in energia iubirii neconditionate ei stiu si lucreaza cu ei insisi in a-si proteja corpul fizic prin folosirea constienta si transformarea acestui prim dublu eteric in: -  al doilea corp fizic care este prima  banda energetica, corpul stelar care este a doua banda energetica si primul corp de lumina care este a treia banda energetica.  Toate aceste 3 benzi energetice in jurul corpului fizic in care voi traiti formeaza acest ,,costum energetic,, care includ si cele 4 corpuri energetice ale acestei vieti.
      Este o interfata creeata pana cand corpul fizic poate suporta amperajul mare a energiei fotonice direct si la orice intensitate. Energia si energetica  corpului fizic prin celule si ADN, precum si energetica subtila a corpului fizic original prin chakre secundare si principale, prin meridianele energetice, prin tesatura firisoarelor aurice este necesar a fi ajutata de fiecare dintre noi. Constiinta mutata constient prin proprie decizie permite sistemului energetic intern si extern sa fuzioneze impreuna ca intreg.
   Sunt divinitati de lumina in corp fizic, la care voi vreti sa va conectati pentru a citi energia lor, ei bine acest costum energetic nu permite citirea din exterior, doar cand divinitatea in cauza te lasa sa citesti energia ei.    Cei care au acest ,,costum energetic,, au capacitatea constienta in a-si schimba la comanda propria frecventa energetica la alegere, si multe astfel de jocuri energetice favorabile, fara sa deranjeze energia din jur, la care fiecare avem acces prin alegerea noastra. Transferurile energiei interne si energiei externe este necesar a fi executate de corpurile noastre energetice, cel mai simplu mod in armonizarea energiei interna si cea externa aurica este mutarea constiintei proprii constient.
     Sa ai capacitatea in fiecare acum si aici sa va mutati propria constiinta in sensul a trai experienta pe care voi o alegeti din inima voastra sacra.
   Viata in 4 corpuri energetice separate este aproape de final, fiecare din cei care au ales inaltarea cu tot cu corp fizic reintra in a folosi corpul de lumina propriu. Era si timpul sa fim impreuna constienti clipa de clipa, noi toti ca intreg constienti de aceasta data.
   Facem impreuna un exercitiu: constientizam inima sacra si celula originala ,,eu sunt acum aici,,. Constientizam toate celulele corpului fizic original conectate la aceasta celula originala. Constientizam corpul fizic care este celule si toate lucreaza in favoarea noastra ca intreg. Acum sunteti una sau unul cu voi insiva, acum mutati constiinta proprie constient in ,,costumul energetic,, care se afla in jurul corpului fizic. Ramaneti aici cateva secunde. Aici sunteti in dimensiunea a 5 a, sau o alta dimensiune energetica in care voi vreti sa alegeti, prin alegere fiecare va schimbati frecventa constiintei in functie de alegerea voastra. Avantajul este ca sunteti in propriul corp fizic si memoria celui care observa si lucreaza este vie si clara. Acum mutati constiinta in corpul fizic original. Ramaneti aici cateva secunde. Constientizati corpul fizic intreg ca celule si ADN.
  Invatati sa mutati constiinta cand in corpul fizic original, cand in costumul energetic, pana ajungeti sa fiti constienti in ambele corpuri energetice in acum si aici permanent.
   In acest exercitiu simplu voi va deblocati memoria akasica si accesul in baza de date a voastra proprie care este in energia constiintei ca unitate. Voi in acest exercitiu va deblocati ,,comutatoarele energetice,, care sunt situate in corpul fizic intre chakrele principale, comutatoare energetice care va blocheaza modularea propriei energii cand sunt inchise. Practicati cat mai des cu putinta acest simplu exercitiu.
   De la moment la moment rezultate favorabile sunt pentru voi in vindecarea proprie, in autoregenerarea si intinerirea corpului fizic original sunt vizibile, in incorporarea energiei inalte ca spirit care voi sunteti, in accesul constient in akasicul universal in nivelul constient, si multe surprize placute pe care fiecare dintre voi vi le oferiti si le redescoperiti.
           Noi mergem impreuna, noi ,cei din Unitatea Constiintei Universale .Multumim.
                                                                                   
                                                            Din inima,
                                                             Emanuel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu