joi, 2 decembrie 2010

part 1 - MUTAREA CONSTIINTEI PROPRII CONSTIENT

                                                          Mutarea constiintei proprii constient.

                                                  Transmisie din energia iubirii neconditionate.
        Buna seara dragii nostrii. In tot acest ,,timp si spatiu,, in care am lucrat impreuna in si cu energia constiintei spiritului ca unitate, fiecare am reajuns in inima noastra, de aceasta data cu lectiile invatate constient in tot ceea ce inseamna enegie a constiintei. Etapa cu etapa: suntem constienti de noi insine, stim cine suntem in adevar, ne recunoastem divinul in corp uman, ne recunoastem extensiile multidimensionale, ne recunoastem in intalnirile noastre fata in fata aici pe aceasta planeta si energetic cand suntem extinsi.   Este bucuria pe care o impartasim clipa de clipa, asa ca intalnirea in acest acum si aici in care toti stiti cat de repede energia in corpul fizic circula in sensul transformarii celulei de carbon in celula de lumina si celule cristice.  In orice dimensiune te afli constient, fiecare stie de aceasta accelerare in care energia fotonica isi reia dreptul divin si locul din fata, in sensul ca fiecare divinitate sa-si reactiveze minimul de 12 spirale AND, in asa fel ca latentele voastre in care voi aveti capacitatea de a folosi energia fotonica sau energia iubirii neconditionate este o joaca de copil. Astazi noi ne referim la capacitatea constienta, in care voi va readuceti aminte cum mutati constiinta voastra constient in campurile voastre energetice.
       De ce vom face impreuna acest simplu exercitiu: unii dintre voi deja aveti programele deschiderii energetice accelerate, aceasta accelerare si dorinta in deschiderea energetica in nivelul celulelor si AND vostru in corpul uman, poate produce unele dezechilibre energetice care sunt in defavoarea voastra. Este ca atunci cand voi aveti banii sa achitati un credit in totalitatea lui, si-l achitati total, fara a lasa un depozit de bani in casa voastra din dorinta de a fi liberi, fara sa va luati o marja de siguranta financiara pentru a fi in continuare in echilibru.
     Asa este cu energia voastra in corp fizic, va deschideti total in cele 4 corpuri si uitati de nivelul constient (constiinta in corp fizic) care are inca acele ,,comutatoare,, in sensul normalitatii voastre. Orice deschidere chiar daca folositi intentia din inima si predati energiei universului alegerea poate sa readuca in campurile voastre valuri de energie care va pot dezechilibra.      Normal pentru fiecare inseamna, sa cunoasteti si datele principale ale structurii voastre energetice macar in cele 4 corpuri ale acestei vieti. Azi vom lucra impreuna constient pe primul ,,dublu eteric sau cum mai este numit de cei inaltati – al doilea corp fizic,,. Primul corp energetic, o zona unde impreuna vom creea corpul de diamant, stelar,  primul corp de lumina.  Este un costum energetic pe care il veti purta cu voi tot timpul, este corpul energetic care va avea incorporate toate cele 4 corpuri principale a acestei vieti. Aceasta se face acum si aici cand conectam si fixam toate cele 4 corpuri in inima sacra, in centrul pieptului in spatele glandei timus.
     Va rugam sa constientizati centrul inimii sacre, alegeti prima celula originala si conectati constient toate celulele corpului fizic la aceasta celula de baza. Fcem aceasta conexie constient, nivelul constiintei este unitate ,, toate celulele corpului fizic sunt una, asa simtiti corpul fizic ca unitate.  Constiinta percepe unitatea celulelor corpului fizic, din aceasta clipa comandam si mutam constient o parte a  constiintei in cel de al doilea corp fizic si ramanem constienti aici si acum permanent. Vedem acest al doilea corp fizic ca un costum de 30 – 70 centimetri grosime, care imbraca corpul fizic. Pastram constiinta aici constient, fiecare cat poate (1 minut sau cateva ore – normal este clipa de clipa). Constiinta in cel de al doilea corp fizic va debranseaza de subconstientul colectiv al acestei Planete, care va tinut blocati in programe energetice pe care le-ati experimentat fara sa stiti ca sunt create de Altii, si a-ti crezut ca sunt creeatiile voastre proprii – inainte de a veni in acest corp fizic si chiar in acesta viata, si va reconecteaza in energia spiritului ca Unitate si Iubire Neconditionata.
    In aceste clipe in care voi sunteti constiinta in acest corp energetic, corpul fizic isi face singur autoreglajele energetice in toate celulele si AND vostru. Zonele care sunt in dezechilibru se armonizeaza, unde aveti mai multa energie se armonizeaza, unde aveti mai putina - se readuce energie. Energetica corpului fizic stie cum sa lucreze pentru voi insiva, voi ati ajuns in acest nivel. Acest costum ,,universal,, va fi intr-un timp foarte scurt realizat si recreeat din propria voastra energie. Acest costum energetic va scuteste de reactiile corpului fizic, care in orice deschidere energetica traduce imediat prin simturile fizice starea de rau, ameteli, palpitatii, dureri in anumite zone fizice. Divinitatea proprie si-a creeat acest corp energetic stiind ce urmeaza in aceste vremuri minunate. In acest mod puteti fi multidimensionali din corp fizic si va puteti intalni constient, in corp fizic cu fratii si surorile voastre care de multe ori raman la distanta de voi pentru ca cele 4 corpuri sunt prea firave energetic, energia lor inalta var perturba pasii vostrii.  Am ajuns impreuna aici si acum, mergem impreuna acum si aici. 

                                                 Noi ca energie a Unitatii Constiintei Universale multumim,
                                                                               din inima  Emanuel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu