miercuri, 29 septembrie 2010

VINDECARE TOTALA

Ne conectam constient in inima noastra sacra, intreaga noastra atentie si prezenta in spatele glandei timus, in casa noastra adevarata, ca diviitate de Lumina si Iubire.
Ne conectam constient in Spirit, in energia de Acasa, in propria raza, inspiram energia de Acasa, o aducem pe canalul central in inima sacra, constientizam sfera care suntem in frecventa auriu, expiram, conducem energia ne impamantam in centrul Terrei.
Inspiram ambele energii, energetic bineinteles, in inima sacra si extindem in cele 4 corpuri fizic, emotional, mental, spiritual.
Mai inspiram odata ambele energii, extindem, mai extindem odata in cele 4 corpuri. Va rog simtiti cum energia pleaca din piept in cele 4 corpuri, ca raze multe, multe raze, in toate celulele corpului fizic, in toate celulele corpului emotional, in toate celulele corpului mental, in toate celulele corpului spiritual. Pentru a simti bine, propria energie in centrul pieptului, simtim tot corpul fizic ca intreg. Cand esti centrat in inima sacra in acelasi timp percepi capul, mainile si picioarele ca intreg. Simti cum pleaca energia din centrul corpului vostru, noi nu o mai conducem cu mintea, emotia sau cu alte instrumente. Ea porneste, tasneste din centrul pieptului si umple cele 4 corpuri energetice.
Inspiram ambele energii, absorbim toate chakrele magnetice si electrice, cele situate pe stalpul central, le absorbimin in sfera care este in inima noastra sacra, recreem o singura chakra aici  care este sfera si extindem energia in toate cele 4 corpuri. Dam comanda ca toate cele 4 corpuri sa fie un singur corp, corpul de Lumina, propriul corp de Lumina, al meu pentru mine, al tau pentru tine.
Inspiram ambele energii, expiram si extindem stalpul central, este foarte bine ca fiecare sa aiba coloana dreapta, extindem cat sa cuprindem sfera care noi suntem, folosim mainile energetice, in a verifica propria noastra energie ca sfera, ca stalp energetic, aveti curajul sa palpati propria voastra energie.
Inspiram energia de acasa pe canalul central, o aducem in inima sacra, expiram, cand ajungem in dreptul chakrei a doua, coboram cu intentie energia pe canalele secundare, canalele stalpilor secundari prin chakrele calcailor (cine sta cu calcaiele pe sol sau chakrele genunchilor cine are alta pozitie), intram in Terra, acum avem experienta creatiei propriilor radacini si cu ambele picioare sa simtiti foarte bine aceasta impamantare, 50 pe piciorul stang, 50 pe piciorul drept, ne impamantam in apa vie a Terrei.  Inspiram energia apei vii prin propriile radacini, ea intra prin picioare, o urcam pe coloana, o tinem deasupra capului, polarizam energia, expiram si dam drumul in corpul fizic si  corpul emotional.
Este o seara foarte buna in care energia noastra , energia din camera si energia Terrei permite a simti SI TRAI energia inimii.
Permanent in centrul pieptului, simtiti-va ca o sfera, permanent. Acum , de o ora, energia s-a asezat pe Terra, toata ziua a fost valuri, valuri, toata ziua a fost foarte puternica, acum ea se aseaza in noi insine.
Sistemul de impamantare cu radacinile in apa vie, cand simtiti multa energie in voi, dati drumul prin aceste radacini energiei voastre care exista, deci cea care este in plus sa intre in Terra, cel putina asa a fost la mine azi, Ajna, al treilea ochi a fost maxim, a fost o zi destul de dura si in simturi si in interactiunea cu cei din jur.
M-am asezat, am dat drumul la energie in Terra cand mi-am adus aminte.
Conectam cele 12 meridiane energetic cu cele 12 meridiane energetice ale Terrei, permitem aceasta conexie, conectam corpul fizic cristal, vizualizam fiecare corpul fizic cristal, cristalin, conectam toate cristalele din camera , cristalele cu care noi lucram si toate cristalele din lumina si iubire care sunt in interiorul Terrei si la suprafata Terrei.
Deci cristale vii, sunt si cristale mari in Terra care sunt create, nu este treba noastra. Cristale vii, apa vie , energia vie sau apa vietii.
Ne multumim noua insine pentru prezenta noastra, pentru tot ceea ce facem.
Invocam energia Terei original, energia christica din Terra, acest cristal viu cu toata creatia din interior si din exterior, energia umanilor, energia ingerilor, Arhanghelilor celor sapte raze din Lumina si Iubire, energia Serafimilor, Heruvimilor, energia Tronurilor, a familiilor noastre spirituale care sunt in afara Terrei si aici , energia lui Isus si a lui Maria ca reprezentanti galactici ai energiei Christice, energia lui Raphael, Arhanghelul vindecarii, si a Mamei Maria, Arhanghelita vindecarii, noi spunem intreaga creatie a vietii vii, a bogatiei materiale si financiare, a intelepciunii, a adevarului, a propriei puteri energetice, ca divinitate in propria viata fizica, in propria creatie si in acord cu energia creatiei sa fie acum si aici, prezenta clipa de clipa in fiecare dintre noi, cei prezenti si in toate sufletele care sunt pe acest Pamant , fizic.
Ceea ce voi va doriti, aceea sa obtineti, ceea ce voi va doriti pentru voi insiva, din inima voastra, nu din minte sau emotie, aceasta este sustinerea noastra pentru voi , cum hotarati voi pentru voi insiva in inima voastra, pentru aceasta este aceasta invocare, asa este. Aveti incredere in voi, noi multumim acum si multumim in avans si asa este.
Noi invocam energia de vindecare. Este necesar acest sfert de ora pe care noi l-am stabilit impreuna , ca energie de vindecare si va fi la fiecare intalnire a noastra. Aici este foarte mult de lucru, principalii vor fi Arhanghelul Rafael si Mama Maria ca detinatori ai Tronului Vindecarii si Abundentei materiale si financiare, Raza Verde, frecventa principala a inimii sacre dupa culoarea auriu este verde. Verdele este in acord total cu energia Terrei.
Vom accesa impreuna frecventa de verde impreuna cu cele  doua activitati , sa spunem asa, de vindecare si bogatie financiara si materiala, ele merg mana in mana. Lucrul direct il vom face cu civilizatia din Lyra, pentru ca ei sunt foarte avansati energetic, bineinteles, si toate celelalte galaxii , (Arcturia, Andromeda, Sirius,Pleiade si toti cei care sunt), Pamantul este un element principal in viata noastra fizica. Pamantul permite tot ce inseamna materie, fizic, sanatate fizica si materiala. Energia Pamantului este principal, este una din energiile principale.
Vom incerca impreuna sa facem o conexie in structura Pamantului, ca unul din sustinatorii principali.
Dupa ce facem invocarile pentru vindecare, ca sa nu ne imprastiem energetic.
Deschidem inimile noastre mari, fiecare isi pastreaza propria sfera energetica si propriul stalp energetic asa cum am stabilit impreuna. Extindem sfera, a doua extensie sa ne cuprinda pe noi toti cei prezenti, dar o facem mai mare, invocam si facem extensia cu fratii si surorile noastre din Lumina, fiecare dintre voi sa invoce energia celor dragi, celor cu care voi vreti sa va intelegeti si sa lucrati.
Vindecare nu inseamna doar boala, neintelegeri, cei care trebuie sa va dea bani,  vindecare este tot ce inseamna conexie energetica. Sa va spunem adevarul, aceasta inseamna a fi un vindecator si justitie divina si vindecare fizica si energetica si relatii si incarcare, tot.
Vindecator in limba Pamantului inseamna portal, inseamna cel care poate oricand sa aduca energia din Spirit in Pamant, din Pamant in Spirit si multe, multe astfel sa numim activitati, le-om lua pas cu pas.
Cele doua raze aurice principal sa pastrati fiecare in inima voastra ca viziune. Prima culoare care iese, verde sa fie, pentru noi. Fiecare din cei prezenti sa cheme pe cine doreste sa constientizeze vindecarea cu energia iubirii neconditionate.
Tot ce inseamna conflict a emotiei, a mintii, a corpului spiritual, va rugam din inima noastra mare, aduceti-i in aceasta energie. Aici, in energie ne iubim toti, noi ii iubim pe ei si ei ne iubesc pe noi. Toti una suntem. Bineinteles cand divinitatea celuilalt accepta sa fie in energia inimii impreuna cu noi. Vom rezolva odata si pentru totdeauna conflictele celor 4 corpuri sau energiilor straine lucrand direct in energie . Cu cine nu va intelegeti aducetii-l aici, veti avea argumente vizibil, fata in fata in ochii vostri fizici. Este necesar a se termina cu pierderea inutila a energiei proprii in discutii fizice inutile.
Orice avem de rezolvat deschidem inima si in energie rezolvam. In momentul in care noi rezolvam, noi trimitem energia rezolvata deja in ei insisi in corpul fizic. De aceasta au grija cei care sunt prezenti. Acest program este activ. Aici in energie bunavointa sa fie totala.
In fizic poti sa spui nu, in fizic poti sa minti chiar daca cineva iti cere ceva si nu vrei sa-i oferi sau cineva vrea sa se intalneasca cu tine si tu nu accepti, dar in energie sa fie ireprosabila  purtarea  fiecaruia dintre noi ca lumini . Fiti siguri ca vor intra cei care au energia inimii activa.Aici este cheia. Nici o entitate n-o sa poata intra impreuna cu noi, daca inima lui, inima sacra ma refer este inchisa , intra cei care sunt purtatori, cat de cat , 1% din frecventa lor sa fie inima sacra sau frecventa auriu. Acel 1% in energie impreuna cu noi castiga tot, tot chiar daca structura lui energetica a fost modificata, chiar daca a fost intrerupta legatura cu spiritul sau legatura cu Acasa. Aici rezolvam toate situatiile . Aici sunt situatii cum nu va veti mai intalni. Aici dragostea sa fie totala. Fiecare sa-si permita acest lux. Nu costa nimic sa fie o singura inima, Pamantul si noi toti care suntem pe acest Pamant. Putem sa rezolvam impreuna orice forma de conflict, fie ego-ul celor 4 corpuri, fie ele energii straine, sau alte entitati care sunt pe Tera si ne deranjeaza, sa spunem, intr-un fel sau altul, direct in energii se cere acest lucru de sus, de Acasa, dincolo de o numerotare mentala,( planul 27, 30 sau 100.....) noi am decis impreuna toate acestea. Va rugam din inima noastra iubiti in energie tot ce exista, total. In fizic conteaza si nu conteaza. In fizic nimeni nu obliga pe nimeni, v-am spus, asa cum a fost in energia separata. Imbratisati-i pe cei care, bineinteles, daca sunt pregatiti, ati avut candva ceva de impartit. Nu se merita, credeti-ne. Am facut-o mii de ani impreuna. Ne-am facut-o mii de ani impreuna unii la altii. S-a terminat. Este o lectie pe care toti care sunt acum pe acest  Pamant este necesar s-o invete si o vor invata. Nimeni nu scapa. Este examenul final. Iubirea inimii sacre. Este o rezolvare si o solutie care acum este accesibila pentru toata lumea care are corp fizic pe acest Pamant. Poate sa fie orice forma de energie, in energia iubirii exista doar energia iubirii. Atat. Pentru ca in viata sa particulara, fiecare are dreptul alegerii cum sa traiasca. Dar aici este o alegere bineinteles. O sa vedeti voi argumente, voi inseamna toti, inseamna Noi  toti. Este un mod de a discuta. Corect este Noi. Argumente ce inseamna a rezolva orice situatie in energie. Aveti acest curaj clipa de clipa.
Credeti ca este suficient sa trimiti iubire? Asta este o etapa. Am trimis iubire si am scapat de el sau de ea si Dumnezeu imi da mie . Nu este asa. Asta este mintea.
Luati cel mai crunt scenariu din viata voastra acum pe care voi vi-l aduceti aminte, o intamplare cu o entitate pe care bineinteles, daca este cu noi, luati acea divinitate la pieptul vostru si impartasiti iubirea total, total. S-aveti curaj in energie sa va uitati in ochii lui sa-i spui tu esti sora, fratele meu. Asa cum ma iubesc pe mine, asa te iubesc pe tine insati si sa vedeti energetic cum campul vostru de lumina , impreuna cu campul lui de lumina sunt una, atunci acel eveniment este vindecat total si in voi si in celalalt. Si faceti asta fara a primi ceva.
Aceasta este o vindecare totala in toate corpurile odata, in toate vietile odata. Puteti sa-i luati pe toti, vom invata ce inseamna a ne vindeca impreuna toti, cu Pamant cu tot. O secunda dureaza, spunem 10 secunde a trai o experienta comuna care poate sa insemne 10.000 de ani in corp fizic. Avem avantajul suntem in corp de Lumina aici in corpul fizic, folositi-l fiecare, fiecare. Permitem 1,2,3 minute, cate sunt necesare ca fiecare sa traiasca aceasta experienta cu Pamant cu tot. Este minunat.
In mijlocul nostru asezam Pamntul, fizic si energetic. Aceasta discutie se poarta la cota zero, pe Pamantul fizic direct in energia fotonica care este aici, nu mai trebuie sa urcam dimensiuni, sa le numaram sau sa le coboram. Este acum, aici. Sa punem in practica.

       Luati pe cineva in grup, cum simtiti voi. Am spune mai multe, dar aceasta inregistrare este posibil s-o asculte mai multi.

      Deocamdata sa lucram fiecare cum ne pricepem din inima noastra 1-2-3 minute. Impartasiti total iubirea voastra, total, fiti una-unul cu energia si cei pe care voi alegeti. Ce facem acum, impreuna se face Acasa. Cei care sunt prezenti cu noi in aceasta seara ne explica si arata imagini, sotul si sotia, luam un exemplu al vindecarii , s-au certat, s-au luptat pe acest Pamant. Cand ajung Acasa, cand ajung, deci CAND ajung Acasa, ei sunt una.

      De ce sa asteptam sa ajungem Acasa? Noi avem corp fizic aici. Putem sa facem aici tot ceea ce facem Acasa. Aceasta inseamna raiul in viata fizica.

Acasa daca vrem o bere, avem o bere. Acasa daca vrem sa mancam ceva, avem in aceeasi clipa. Acum se poate si aici pe Pamantul fizic. Aici vrem sa ajungem. Vindecare totala inseamna materializare si dematerializare, cand noi alegem sa fie inima deschisa total, total.

         Sunt situatii cand oamenii va datoreaza ceva si nu va mai aduc. Acest exercitiu trezeste in ei acea constiinta christica a vietii, a responsabilitatii propriilor actiuni. Si veti avea surpriza placuta cand va intalniti cu ei, intr-o buna zi sa va inapoieze tot ce trebuia sa va inapoieze. Repetam, sa lasam faptele sa fie singura realizare, fapte inseamna realizari, practic, pragmatic, in viata fizica.

        Va rugam pe fiecare sa fiti prezenti si memoria activa. Ramaneti prezenti in timpul acestor exercitii, discuti, transmisiuni. Ce facem acum este bine facut. Vor urma si altele. Fiecare pas se rezolva acum si aici. Urmatorul moment alt pas si tot asa. Cei care stati in fund si vreti sa ramaneti, sa nu adormiti, miscati usor corpul fizic, o usoara leganare. S-a terminat cu etapa yoga, cand se statea nemiscati pana cand nu ne mai simteam oasele sau picioarele sau mainile. Corpul fizic permite o usoara leganare. Incercati, este minunat. Asa simte si corpul fizic ca participa impreuna cu noi, ca divinitate, in aceste momente. Leganati-va usor corpul fizic in timp ce lucrati. Va rugam pe fiecare sa simtiti corpul fizic intreg. Fiecare sa-si multumeasca lui, ei insasi pentru lucrul cu el, cu ea insasi, noi multumim pentru bunavointa fiecaruia si multumim energiei prezente acum si aici, pentru bunavointa de a fi clipa de clipa in tot ceea ce noi suntem impreuna in tot ceea ce eu sunt ca divinitate  de Lumina si iubire. Multumim acum si multumim in avans este un inceput si o continuare pana data viitoare, inima sa fie inima si asa este.

2 comentarii: